Túrabeszámolók


Gödöllő K50 (országúti)

VagdalthúsTúra éve: 20082008.09.23 12:14:49
Gödöllõ K50

Az útvonalat már nyáron bejártuk az egyik rendezõvel, így az nem tartogatott újdonságot, legfeljebb a klíma. Júliusban brutál hõségben, a Nagytarcsa elõtti emelkedõn szememet csípõ verítékezéssel tekertük le a távot, ellenben most reggel a térd felett végzõdõ biciklisnadrágban bizony azt kérdeztem a nevezéskor: itt van a LeFaGySz rajtja? :-)

Isaszeg elõtt ért utol MaRaBu cimbora, akivel innentõl együtt mentünk végig, leszámítva a nagytarcsai emelkedõt, melynek tetején bevárt. Addig 2,5 km-en vert rám gyenge 6,5 percet :-)

Kistarcsán geoládáztunk is + Mogyoródon, a Hungaroringnél is megálltunk fényképezni, ezúttal nem négy, hanem két keréken robogtak az aszfaltcsíkon. Mi is, lefelé onnan fõleg, de a mi jármûvünk halkabb volt. Jó útvonalvezetés, rövidebb emelkedõkkel, hosszabb lejtmenettel. Megvan a 4. túrám is a Margita Kupa-sorozatban, így novemberben már biztos, hogy a tavalyi év után ismét serleggel térek haza.

Jó kis tekerés volt, jó társaságban. A díjazás átvétele után még bementem a kastélyparkba geoládázni, ott épp veteránautó-kiállítás volt.

Képek: http://kep.tar.hu/vagdalthus/50604625#2