Túrabeszámolók


túra éve: 2014
Együtt a Magyar Családokért! teljesítménytúrákTúra éve: 20142014.01.26 22:20:33

Ez volt a második "Együtt a Magyar Családokért!" túrám, inkább fogalmazzunk úgy, az utolsó.


Nevezés: Egy srác volt a persely örzõje, az Õ feladata volt egy túrázó megjelenésekor odakiáltani egy másik embernek, aki át tudta adni a nevezési lapot. Egy kislányt ültettek a rajthoz papírokat kitölteni, ennek ellenére gyorsan ment.


A helyszínen derült ki, hogy két helyen OKT  pecséttel kell igazolni a pontot. Köszi, hogy szóltatok...biztos mindig van a farzsebembe bélyegzõ párna.


Itiner: ha egy 4 éves gyereknek odaadok egy térképet, hogy rajzolj rá "autópályát" valami hasonlót hozna ki. Három táv össze vissza nyilazva, egyértelmû jelzések nincsenek meghatározva. Szöveges útvonal leírás nincs.


Az elõzõ túrákon az itinerrel megfogalmazott problémákat nem sikerült orvosolni.


Kicsit olyan az érzése az embernek, mintha az lenne a lényeg, hogy a pénzt beszedjék. Nem úgy tûnik,  hogy a szervezõk nagyon törték volna magukat. Ha egy túrát bevesznek a Budapest Kupába (amire a kevésbé gyakorlott túrázók is neveznek), akkor egy kicsit nagyobb erõfeszítést kéne tennie a szervezõknek. (Ami nem kerül pénzbe, pl. ha már kinyomtatok két oldat akkor ráteszek egy normális szöveges leírást.)


Úgyhogy részemrõl köszönöm, de több ilyen túrára nem megyek.


 

 
 
túra éve: 2010
Fel a Csóványosra!Túra éve: 20102014.01.26 21:58:22

..

 
 
vissza az túrákhoz
<<== túranaptár