Pályázz, szavazz TE is!<br><center>AZ ÉV TELJESÍTMÉNYTÚRÁZÓJA, HAZAI LEGJOBB TELJESÍTMÉNYTÚRA</center>

AZ ÉV TELJESÍTMÉNYTÚRÁZÓJA 2006

A hazai teljesítménytúrázás népszerûsítése érdekében 1995-ben Jávor Zoltán és a Magyarországi Kárpát Egyesület (MKE) megalapította 'Az év teljesítménytúrázója' elismerõ címet 1997. óta a Teljesítménytúrázók Társasága (TTT) vette át. Az elismerõ címet és a vele járó díjat bármely teljesítménytúrázó megszerezheti, aki a kiírásban rögzített feltételeket teljesíti. A teljes kiírás megtalálható az Eseménynaptárban vagy a TTT honlapján (ttt.tr.hu), ugyanitt a korábbi évek pályázói és díjazottai listája is olvasható.

Pályázatodat a 2006. évi díjra - a korábban megadott idõponttól eltérõen
2007. február 10-ig
küldd meg! A pályázatnak tartalmaznia kell a 2006-ban teljesített teljesítménytúráid listáját (a túra megnevezése, a megtett táv és a teljesítés dátuma), valamint a nevedet, a levelezési címedet és a születési dátumodat (év, hó, nap).
Minden pályázatot benyújtó teljesítménytúrázó emléklapot kap.

A díjazás életkor szerint meghatározott hat kategóriában történik a túrák távolsága és szintemelkedése alapján számított pontozással. Minden kategóriában az elsõ három legtöbb pontszámot elért túrázó részesül díjazásban (külön-külön nemenként is, ha legalább három nõi pályázó is van). A kategóriák pontszámait súlyozással összevetve az elsõ helyezettek közül a legmagasabb pontszámot elért nõ és férfi elnyeri 'Az év teljesítménytúrázója' elismerõ címet. A díjak átadására ünnepélyesen a TTT közgyûlésén kerül sor.

PÁLYÁZZ TE IS!


A pályázatot személyesen átadhatod a TTT képviselõinek vagy az alábbi címekre küldheted: Teljesítménytúrázók Társasága 1035 Budapest Raktár utca 6. V/28., ttt.levelek@gmail.com



HAZAI LEGJOBB TELJESÍTMÉNYTÚRA 2006

A Teljesítménytúrázók Társasága 1997. óta évente a túrázók szavazatai alapján odaítéli és éves közgyûlésén ünnepélyesen átadja ezt a díjat – az elsõ helyezett túra rendezõjének kupát és oklevelet, a második és harmadik helyezetteknek oklevelet. Az elsõ húsz túra listája 2002. óta az Eseménynaptárban megtalálható.
Kezdetben csak az TTT tagjainak véleményét kértük ki, pár éve azonban minden teljesítménytúrázót kérünk, hogy szavazatával segítse ezt a díjazást. Ezért kérünk, hogy

SZAVAZZ TE IS!


Tudjuk, hogy sok mindenen múlik, hogy valaki jól érzi-e magát egy túrán és szép emléke marad-e róla, de bizonyosan nagy része van benne a túra rendezõinek. Az is igaz, hogy nem egyformán élrtékelünk dolgokat, kinek ez, kinek az egyezik a felfogásával és az ízlésével, ezért nem akarjuk megszabni, hogy egy túrán mi a jó és mi a rossz. Legyen ez a szavazat a túrázó személyes véleménye! Írásban (papíron vagy e-mail-ben) névvel, aláírással azokat a túrákat kell felsorolni, amelyeken 2006-ban a szavazó résztvett, sorbaszámozva a legjobban tetszõtõl kezdve a legkevésbbé tetszõig. Ha két túra egyformán tetszett, kaphatnak azonos sorszámot, akár több túra is lehet azonos sorszámú, csak hát a szavazás értelme el ne vesszen!

A szavazatokat a TTT 2007. évi közgyûléséhez igazodva – a korábban megadott idõponttól eltérõen – kérjük, hogy
2007. február 10-ig

küldd el az alábbi címek valamelyikére vagy személyesen add át a TTT képviselõinek.
Matécz Péter 2113 Erdõkertes Huba u. 7/b. vagy Teljesítménytúrázók Társasága 1035 Budapest Raktár utca 6. V/28.
matecz.peter@real-light.hu vagy ttt.levelek@gmail.com